Verduurzaming kan op verschillende manieren. Wilt u het energielabel van uw woning of bedrijf verhogen? Na een energiescan adviseren wij u desgewenst over de beste aanpak. Wilt u meer weten? Maak een afspraak met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen

Energie besparen met uw eigen dak? Wij zijn gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Wij bieden een uitgebreid assortiment en voorzien u van deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie. Wij zijn deskundig en hebben oog voor mensen. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij u als klant een topservice bieden.

Isolatie

Bespaar Maatschappij biedt o.a. bodem-, vloer- en spouwmuurisolatie en vele zaken meer. Ook een complete woning of bedrijfspand laten isoleren is mogelijk. Tevens bieden wij een Groenlabel (EPA-) onderzoek.

Wist u dat na-isolatie één van de voordeligste manieren is om energie te besparen? Bij woningen die zijn gebouwd tussen ongeveer 1930 en 1990 zijn de vloeren en spouwmuur meestal niet of nauwelijks geïsoleerd. Door dit alsnog te doen, behaalt u al snel voordeel op het gebied van milieu, energiebesparing, het energielabel op uw woning en natuurlijk wooncomfort. Door de geringe kosten is deze investering bovendien snel terugverdiend.

Ledverlichting

Veel bedrijven, maar ook particulieren, kijken steeds kritischer naar hun energieverbruik. Voor bedrijven spelen strenger wordende richtlijnen vanuit de overheid mee. Na jarenlange ervaring bieden wij advies en vernieuwende oplossingen. Ook helpen wij ondernemers met subsidieregelingen.

Dankzij ledverlichting bespaart u tot wel 70% energie. Uw investering is daarmee snel terugverdiend. Belangrijk daarbij is dat u kwaliteit koopt. Voor een kop koffie en advies kunt u contact opnemen.