Slimme thermostaat
U kent hem vast: Toon, de slimme thermostaat. Hij wordt via een beveiligde verbinding op uw wifi-netwerk aangesloten. Het apparaat ‘verkent’ uw huis of bedrijf en berekent hoeveel tijd nodig is om voor een behaaglijke temperatuur te zorgen. Niet meer en niet minder. En dat scheelt energie.

De slimme thermostaat is verbonden met uw meters voor stroom en gas, waardoor u precies ziet hoeveel u verbruikt per dag, week of maand, en wat u daarvoor betaalt. Zo kunt u bewust uw verbruik gaan verlagen. Een waarschuwing: werken met de slimme thermostaat is erg leuk! Pas dus op dat u er niet té veel tijd aan besteed 😉.

De thermostaat is ook gekoppeld aan uw energiecontract. Verbruikt u meer dan u afrekent? De slimme thermostaat waarschuwt u en voorkomt daarmee vervelende verrassingen op uw jaarnota. En doet u het goed? Dan krijgt u een complimentje!

Bedien de slimme thermostaat met uw smartphone of tablet via de app. Zo regelt u op afstand de temperatuur in uw huis of bedrijf. Handig als u vergeten bent de verwarming uit te zetten, of wanneer u in een warme omgeving wilt komen. En heeft u slimme stekkers en verlichting gekoppeld aan de thermostaat? Dan bedient u ook die met de app.

Meer weten over energie besparen?
Jaarafrekening: