Uw partner voor duurzame energie
Icon duurzaam

Klanten aan het woord

“Ze belden bij me aan. Ik zat eerder bij de Nuon, maar wat ik jammer vind is dat Nuon geen kortingen biedt aan klanten die al lang zijn aangesloten. Ivo heeft uitgelegd hoe Eneco werkt. Het was een fijn gesprek, absoluut niet opdringerig. Ik heb besloten over te stappen en zit nog in de bedenktijd van 14 dagen. Wat ik ook heel fijn vond was dat ik een visitekaartje kreeg met een telefoonnummer erop, zodat ik nog contact kan opnemen als ik vragen heb.”

Type klant: Particulier
Plaats: Doesburg

“Wij hebben zonnepanelen afgenomen. Dat ging mooi snel, alles ging zoals afgesproken. Kort en bondig, daar houd ik van. Mijn man heeft een drukke baan en ik ook. Daarom zei ik vooraf tegen Bespaar Maatschappij: we willen het wel, maar het moet dan ook gebeuren op die dag. Nou en dat ging allemaal prima.

Ze kwamen ’s ochtends om 10u en onze overburen hebben verbaasd toegekeken hoe snel dat ging, in één ochtend lagen de zonnepanelen al op het dak. Ze (Zonnemarkt) zijn een heel goed team met z’n drieën. Ook het contact met Bespaar Maatschappij was allemaal prima. Zoals wij hier in het oosten gewend zijn zeg maar: je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.”

Type klant: Particulier
Plaats: Rijssen

“Over Ivo Schuurman ben ik zeer tevreden. Hij heeft alles rondom de zonnepanelen perfect uitgezocht en geregeld, ook met de belastingteruggave. De lijntjes zijn kort, dat is ideaal. Als je belt, appt of mailt, dan reageert hij altijd en staat altijd klaar. Hij kwam zelfs op zaterdagmorgen nog een keer langs. Verder ben ik tevreden over de kwaliteit van de panelen. Ik geef nooit de hoogste score want alles kan altijd beter, maar ik geef hier een 4 van de 5 sterren.”

Type klant: Particulier
Plaats: Hengelo (Ov)

Onze duurzame oplossingen

Bespaar Maatschappij is uw betrokken partner voor duurzame energie. Door onze brede expertise hebben we overzicht over de mogelijkheden. Samen met betrouwbare partners zorgen we voor de beste oplossing voor u, tegen scherpe tarieven.