Veel mensen willen bewust omgaan met energie. Er zijn alleen zoveel aanbieders en mogelijkheden, waar moet je beginnen? Bespaar Maatschappij is uw betrokken partner voor duurzame energie. Door onze brede expertise hebben we overzicht over de mogelijkheden. Samen met betrouwbare partners zorgen we voor de beste oplossing voor u, tegen scherpe tarieven.

Ons dienstenpakket bestaat uit slimme smart home technologie voor inzicht in uw energieverbruik, zonnepanelen, isolatie, ledverlichting en andere vormen van duurzaam energiegebruik.

Bespaar Maatschappij biedt doorlopend advies, zonder dat u extra kosten maakt. Wij kunnen dit doen dankzij een vergoeding vanuit de leverancier van uw product. Wat ons motiveert is een echt goed advies en een duurzame klantrelatie. We komen jaarlijks bij u langs en als u wilt dan beheren we uw contracten. Bij wijzigingen in uw verbruik of in de tarieven, vertellen we wat u het beste kunt doen. U hoeft zelf niets bij te houden.

Overstapservice

Het is niet verplicht om over te stappen naar een andere leverancier. Wanneer u dit wel besluit, dan verzorgen wij de overstap tot in de puntjes, zonder kosten. En heeft u een energiecontract waar een boete volgt als u overstapt? Ook dit lossen wij in veel gevallen voor u op, zodat u niets betaalt.

Meer weten over energie besparen?
Jaarafrekening: