Uw partner voor duurzame energie
Icon duurzaam

Over ons

Bespaar Maatschappij beschikt over ruim 25 jaar ervaring in de energiemarkt als deskundig adviseur binnen en buiten de grenzen van Overijssel. Als u ons als energiepartner in één zin samenvat, dan is dit wat wij doen: wij realiseren duurzame energieoplossingen voor particulieren en bedrijven.

We zijn de onafhankelijke intermediair tussen u als klant, energieleveranciers en organisaties voor duurzame maatregelen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen. De klantwaarde staat bij ons immers hoog in het vaandel.

Wij maken kosteloos een energiescan van uw woning of bedrijfspand en adviseren hoe energieverbruik van gas en stroom omlaag kan. Minder verbruiken is namelijk de basis van duurzaamheid.

Vervolgens kijken we met u samen welke energiebesparende maatregelen van toepassing zijn.

Veel voorkomende energiemaatregelen zijn isolatie, zonnepanelen, ledverlichting en het gebruik van slimme technologie. Meer hierover kunt u lezen onder het kopje ‘oplossingen’.

Bij ons is elk advies een advies op maat.

Visie

Kwaliteit is de drijfveer van Bespaar Maatschappij: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’. Met onze kennis, ervaring maar vooral onze passie om het goed te regelen voor onze klanten, willen wij de best mogelijke oplossingen bieden.

Onze duurzame oplossingen

Bespaar Maatschappij is uw betrokken partner voor duurzame energie. Door onze brede expertise hebben we overzicht over de mogelijkheden. Samen met gespecialiseerde en betrouwbare partners zorgen we voor de beste oplossing voor u, tegen scherpe tarieven.