Verduurzaamt Nederland

Duurzame energieoplossingen voor particulieren en bedrijven

Over ons

Als gespecialiseerd bedrijf in verduurzaming, bespaaradvies en alles onder één dak, kunt u bij ons terecht. We denken op lange termijn, en richten onze dienstverlening ook zo in. Kwaliteit en persoonlijke aandacht is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met u als klant.

Inmiddels hebben we veel klanten naar tevredenheid kunnen helpen met advies en bij de keuze en aanschaf van duurzame oplossingen. Daarom zorgen wij ook voor persoonlijk contact, zodat u altijd over de meest actuele informatie beschikt.

Hoe werken wij

Als onafhankelijk adviesbedrijf zijn we niet gebonden aan vaste leveranciers, maar we kennen het technologieaanbod, dus we doen het meest optimale voorstel voor een bepaalt probleem en navigeren tussen verschillende leveranciers.

Ons doel is om een zo goed mogelijke combinatie van service en oplossing te leveren. Door regelmatige professionele training en productie contacten zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën.

We richten ons hoofdzakelijk op het leveren van op maat gemaakte duurzame oplossingen voor de particuliere sector, allerlei bedrijven, de publieke sector, ontwikkelaars, investeerders en landeigenaren. Oplossingen die een duidelijk verschil maken.

Ons team

Ons groeiende team bestaat uit professionals met verschillende professionele achtergronden en ervaring. Wat we gemeen hebben is deskundige toewijding, zorgvuldigheid en geloof in onze missie.

Ons team begrijpt de situatie van koppels en groeiende gezinnen waarvan de levensstijl en het energieverbruik de komende jaren sterk kunnen veranderen, maar ook generaties van alle leeftijden die toekomstbestendig willen verduurzamen. We hebben in vergelijkbare schoenen gestaan en weten dat milieubewust handelen en duurzaamheid steeds belangrijker worden. Daarom zijn we ons gaan richten op verduurzaming en besparingsadvies. Een van onze primaire doelen is dat steeds meer huishoudens en ondernemers zelfvoorzienend worden in energie en zo hun CO2-neutraliteit vergroten.

We beloven geen onhaalbare (kosten)besparingen. Wat we belangrijk vinden is dat onze klanten hun eigen beslissingen nemen, ondersteund door zichtbare feiten waar we graag bij helpen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Onze duurzame oplossingen

Bespaar Maatschappij is uw betrokken partner voor duurzame oplossingen. Door onze brede expertise hebben we overzicht over de mogelijkheden. Samen met verschillende gespecialiseerde partners zorgen we voor de beste oplossing, tegen scherpe tarieven.

error: Content is protected !!