4.5/5
Recensies
Verduurzaamt Nederland

Duurzame energieoplossingen voor particulieren en bedrijven

Over ons

Als gespecialiseerd bedrijf in bespaaradvies, verduurzaming en alles onder één dak regelen, kunt u bij ons terecht. We denken op lange termijn, en richten onze dienstverlening ook zo in. Kwaliteit en persoonlijke aandacht is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met u als klant.

Inmiddels hebben we veel klanten naar tevredenheid kunnen helpen met advies, de juiste keuze en de aanschaf van duurzame oplossingen. Wij onderhouden het persoonlijk contact met u, zodat u zorgvuldig de actuele informatie ontvangt over de duurzaamheidsstappen die verstandig en geschikt zijn.

Hoe werken wij

Als onafhankelijk adviesbedrijf zijn we niet gebonden aan vaste leveranciers, maar we kennen het technologieaanbod. We doen het meest optimale voorstel voor een bepaald probleem en navigeren tussen verschillende leveranciers.

Ons doel is om een solide combinatie van service en oplossing te leveren. Door regelmatig professionele training en contacten in de productieve sector, zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën.

We richten ons op het leveren van persoonlijke bespaar- en verbeteradvies, eenvoudige en slimme oplossingen voor de particuliere sector, allerlei bedrijven, de publieke sector, ontwikkelaars, investeerders en landeigenaren.

Advies en oplossingen die een duidelijk verschil maken!

Ons team

Ons groeiende team bestaat uit professionals met verschillende expertises. Wat ons verenigd is deskundige toewijding, zorgvuldigheid en geloof in onze missie.

Ons team begrijpt de situatie van koppels en groeiende gezinnen waarvan de levensstijl en het energieverbruik de komende jaren sterk kunnen veranderen, maar ook generaties van alle leeftijden die toekomstbestendig willen verduurzamen. We hebben in vergelijkbare schoenen gestaan en weten dat milieubewust handelen en duurzaamheid steeds belangrijker worden. Daarom zijn we ons gaan richten op bespaaradvies en verduurzaming.

Meer huishoudens en ondernemers willen zelfvoorzienend worden in duurzame energie. De eerste stap naar verduurzaming is het in kaart brengen van het energieverbruik. Meten is daadwerkelijk weten. Het biedt inzicht in het energieverbruik, maar ook besparingskansen en verbetervoorstellen op maat.

We doen geen beloftes over onhaalbare (kosten)besparingen. Wat we belangrijk vinden is dat alle klanten in de particuliere en zakelijke sector, hun eigen beslissingen nemen ondersteund door zichtbare feiten waar wij graag bij helpen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Onze duurzame oplossingen

Bespaar Maatschappij is uw betrokken partner voor duurzame oplossingen. Door onze brede expertise hebben we overzicht over de mogelijkheden. Samen met verschillende gespecialiseerde partners zorgen we voor de beste oplossing, tegen scherpe tarieven.

You cannot copy content of this page