Uw partner voor duurzame energie
Icon HR+ glas

HR++ glas

HR++ glas. Wat betekent het eigenlijk? Het woord zegt het al: enkel glas bestaat uit 1 laag glas en isoleert niet, dubbel glas bestaat uit 2 lagen en isoleert matig. HR++ is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het heel goed isoleert.

Voordelen van HR++ glas
Heeft u nog ramen met enkel glas? Met enkel glas beslaan de ramen snel en er ontstaat condens op de vensterbank. Koude lucht en tocht nemen snel de overhand in huis. Het is verstandig om enkel glas te vervangen door HR++. Het zorgt voor meer wooncomfort en minder stookkosten.

U bespaart daarmee niet alleen veel energie, u krijgt ook een prettiger huis: het blijft warmer, het houdt veel geluid van buiten tegen en het is goed voor uw energierekening en het klimaat.

Hoe zit het met de financiële voordelen?
De kosten betaalt u in één keer, maar de besparing ziet u elk jaar terug op uw energierekening. Aantrekkelijk op de lange termijn dus.

Ja, ik heb interesse!

Wilt u meer hierover weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een offerte aan.

Informatie aanvragen:

Heeft u vragen?

Het kan zijn dat u specifieke vragen heeft over onze diensten of producten. Of u wilt graag een passend advies over besparingsopties.

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak bij u thuis of op uw bedrijf. Onze bespaaradviseurs zijn u graag van dienst!