Uw partner voor duurzame energie

Gezamenlijke inkoopactie

Let op! Momenteel zijn we bezig met energiebesparende maatregelen in de gemeente Losser. Heeft u onze brief ontvangen over de gezamenlijke inkoopactie? Door gezamenlijk in te kopen kunt u aanzienlijk besparen!

Bent u niet afkomstig uit de gemeente Losser en ook benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat doen wij voor u?

Bespaar Maatschappij benadert meerdere gecertificeerde bedrijven. Dit zijn bedrijven die we kennen en zorgvuldig hebben geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze organisatie heeft korte lijnen zodat we snel en adequaat oplossingen kunnen bieden.

Na uw goedkeuring vragen we bij verschillende samenwerkingspartners een offerte op en selecteren het beste product tegen de beste prijs.

Vervolgens wordt per maatregel een aantrekkelijk aanbod gekozen voor de volgende duurzame maatregelen:

Onze gespecialiseerde partners spreken met u af wanneer ze bij u langskomen voor bijvoorbeeld het isoleren van uw woning of het plaatsen van zonnepanelen.

We streven uiteraard ook zoveel mogelijke naar een samenwerkingsnetwerk van installateurs en leveranciers met goede referenties bij u in de buurt. Belangrijke criteria als service & klachtenafhandeling en veiligheid is voor ons een pré.

Corona maatregelen

Bespaar Maatschappij is voorbereid op de noodzakelijke corona maatregelen. We nemen geen onnodige risico’s en zorgen ervoor dat we bij u op locatie net als in ons eigen bedrijf, de juiste veiligheidsmaatregelen toepassen (afstand houden, hygiëne en beschermingsmiddelen).

Een goede gezondheid is namelijk in het belang van iedereen!  Indien u liever geen huisbezoek wilt dan kunt u dit aan onze klantenservice doorgeven. Voor elke situatie zoeken we een geschikte oplossing.

De huisbezoeken worden op een veilige manier uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ja, ik wil mij vrijblijvend inschrijven!
Persoonlijke gegevens:

Heeft u vragen?

Het kan zijn dat u specifieke vragen heeft over onze diensten of producten. Of u wilt graag een passend advies over besparingsopties.

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak bij u thuis of op uw bedrijf. Onze bespaaradviseurs zijn u graag van dienst!