Uw partner voor duurzame energie

Gemeenten

Bespaar Maatschappij zorgt voor een versnelling van de energietransitie in uw gemeente. Dit doen wij door in samenwerking met u alle bewoners aan te schrijven. Vervolgens worden ze door Bespaar Maatschappij telefonisch benaderd voor een energiescan en besparingsadvies. Aansluitend kan men gebruikmaken van voordelige verduurzamingsmaatregelen dankzij gezamenlijke inkoopacties.

Voor de uitvoering werken we samen met lokale en regionale energiepartners.

Momenteel zijn wij volop bezig om bijeenkomsten te organiseren voor bewoners in de wijk. Het doel van de bijeenkomsten is informatie-uitwisseling over verduurzaming.

Besparingsmogelijkheden overleggen
Voordelen van samenwerking met Bespaar Maatschappij:

Grootschalige vermindering van energiegebruik

Middels informatiedagen, individueel advies en slimme technologie verhogen wij het inzicht van de bewoners over energiegebruik en hoe zij hierop kunnen besparen. Zo brengen we het verbruik in uw gemeente aanzienlijk omlaag.

Duurzame oplossingen

Bespaar Maatschappij heeft een bijzonder campagneproject opgezet. Onze speciale aanpak richt zich primair op persoonlijk verbeteringsadvies, bespaaradvies en verduurzaming.

Samenwerking

We werken samen met lokale en regionale specialistische partners. Bespaar Maatschappij begeleidt de uitvoering van de energiebesparende maatregelen van a tot z.

Snel en efficiënt

Met onze expertise, lokale en regionale netwerk en onze samenwerking met de gemeente kunnen we snel en efficiënt een groot aantal huishoudens en bedrijven verduurzamen. Zo versnellen we de gezamenlijke milieuambities en energietransitie.

Onze duurzame oplossingen

Bespaar Maatschappij is uw betrokken partner voor duurzame energie. Door onze brede expertise hebben we overzicht over de mogelijkheden. Samen met gespecialiseerde en betrouwbare partners zorgen we voor de beste oplossing voor u, tegen scherpe tarieven.