Alweer één aan de deur?
Onze reactie: "Ja dat klopt, er wordt in ieder geval aan u gedacht! We zijn op dit moment in uw regio bezig met verduurzaming, bent u daar bekend mee? Of komt het nu niet uit, maar wilt u wel zien hoe het werkt? Dan maken we een afspraak en komen terug wanneer het u uitkomt."

Alweer overstappen?
Ook een vraag die we regelmatig krijgen. Ons advies: maak u geen zorgen over overstappen, we kunnen eerst eens kijken wat u zelf belangrijk vindt en wat u nu gebruikt. Eerst inzicht krijgen. Of u daarna wilt overstappen of van onze dienst gebruik wilt maken, is aan u.

Moet ik per sé overstappen?
We zijn heel eerlijk: we zijn er niet op uit om mensen tot iets over te halen. Vaak gebeurt het dat mensen zelf willen overstappen of gebruik maken van onze dienst omdat we hen goed adviseren. Maar overstappen is niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige contract te behouden en enkel slimmer te gaan verbruiken.

Waarom kiezen voor Bespaar Maatschappij?
Waar wij uniek in zijn, is onze echte betrokkenheid en de effectiviteit van ons advies voor duurzamer energiegebruik en lagere kosten. U profiteert bovendien doorlopend van onze up-to-date kennis en expertise.

Inkoop energie
Bespaar Maatschappij analyseert uw verbruiksprofiel, controleert de leveringsvoorwaarden, voert een concurrentieanalyse uit en vertaalt uw wensen in een passende inkoopstrategie voor elektriciteit en gas. Dit leidt tot heldere overeenkomsten met goede voorwaarden en scherpe tarieven en inzicht in uw verbruik, voor zowel particulieren als ondernemingen. Waar gewenst verzorgen wij ook een eventuele overstap naar een andere leverancier.

Inzicht energiefacturen
Bespaar Maatschappij controleert de energiefacturen voor ondernemingen en particulieren, met aanzienlijke kostenbesparingen tot gevolg. Naast voordelige inkoop van energie loont het namelijk om een goede controle van uw energiefacturen uit te voeren.

Wat is het addertje onder het gras?
Addertjes hebben wij niet nodig. We bieden bewezen producten en zorgen ervoor dat u zelf duidelijk kunt zien wat u verbruikt en betaalt. De kleine lettertjes nemen we met u door. Voor particulieren betaalt Eneco bovendien de boete voor het huidige contract bij een eventuele overstap. Er zijn geen verborgen kosten.

Wat kan er mis gaan?
Er kan niks mis gaan. En waarom niet? Omdat we met onze overstapservice alles regelen.

Wat levert het Bespaar Maatschappij op?
Een contract met Bespaar Maatschappij is een win-win- situatie voor u, de energieleverancier en voor ons. Doordat wij u een product leveren, ontvangen wij een vergoeding van de leverancier. Hierdoor kunnen wij u van goed advies voorzien, waardoor u verzekerd bent van de duurzaamste en meest voordelige oplossing. Daarmee profiteren alle partijen en niet te vergeten: het milieu.

Mijn vraag staat er niet tussen
Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.